Få golfsvingen analyserad!

Få din golfsving analyserad inför säsongsstarten!

Våren står för dörren och restriktionerna är borta, utsikterna för en fantastisk golfsäsong är minst sagt goda! 🏌️ För SwingBuddy har både hösten & vintern inneburit ett intensivt arbete. Fokus har legat på att göra appen ännu bättre med mer funktioner, samt att inleda fler partnerskap med våra skickliga golftränare runt om i landet. Antalet svinganalyser som sker i appen ökar stadigt och vi tycker det är kul och inspirerande att feedbacken är positiv, både från spelare och tränare. Vår vision är att göra golfutveckling tillgängligt för alla och vi hoppas att ni vill vara med på denna resa tillsammans med våra fantastiska golftränare. 

Digitala svinganalyser är framtiden och ett utmärkt komplement till fysiska lektioner, men hur fungerar då tjänsten för dig som vill testa? Jodå, bara swipea nedan så ser du hur enkelt det är! 🙂

(1) Skapa ditt konto
Ladda ned SwingBuddy kostnadsfritt på App Store eller Google Play. Därefter följer du instruktionerna och skapar ditt unika konto. Efter att du fyllt i det som behövs får du ett mail för att verifiera ditt konto. Sedan är det bara att logga in i appen. 🙂
(2) Dags att få hjälp med svingen
Väl inne i appen klickar du på plusikonen (+). Du får då två val, antingen kan du ladda upp dina svingar från mobiltelefonens videobibliotek eller så filmar du svingen direkt i appen. När detta gjorts fyller du i ett par detaljer – t.ex dina primära utmaningar, ditt hcp, din bollflykt, mm.
(3) Välj din golftränare
Nu är det dags att välja golftränaren som ska analysera din sving. Det kan vara golftränaren på din hemmaklubb eller någon annan verifierad tränare. Tips: besök golftränarens profil innan du skickar förfrågan. Då får du en kort tränarpresentation, samt info om tränarens pris i appen och tiden det tar att få återkoppling.
(4) Genomför ditt köp
Du betalar tryggt och säkert via vår betalleverantör Stripe. Vid ditt första köp behöver du ange ditt betal- eller kreditkortsnummer. Det behöver du endast göra en gång vid det första köptillfället! 🙂 Om du har en värdekod, glöm inte att lösa in den innan du klickar på betala!
(5) Invänta din unika analys
Nu behöver du vänta ett tag till golftränaren är klar med din individanpassade svinganalys. Det tar vanligtvis mellan 24-48h men kan gå betydligt snabbare och du får givetvis en notis i samband med att du får analysen. Titta, njut och börja träna!
(6) Kolla på dina analyser och utvecklas
Nu kan du kolla på din svinganalys om och om igen! Men inte nog med det, du kan även gå tillbaka och se på dina tidigare analyser och hur din teknik (förhoppningsvis) förbättrats. Golfutveckling är ju trots allt ingen sprint utan ett marathon som kräver kontinuitet.
Previous
Next

Ladda ned SwingBuddy kostnadsfritt 

Vi vill också passa på att slå ett slag för våra kanaler i sociala medier. Följ oss gärna på Instagram och Facebook där vi regelbundet publicerar nyheter. 🙂 Du kan alltid nå oss på mailen info@swingbuddy.se om det skulle dyka upp några funderingar eller om du har några synpunkter.


Väl mött i appen!