Vanliga frågor

Ibland dyker det upp frågor och funderingar 🙂 Vi har listat de mest återkommande frågorna nedan och vi hoppas att svaren hjälper just dig. Om du har någon annan specifik fundering är du givetvis välkommen att höra av dig till oss.

Play Video
Vanliga frågor

Behöver du få svar?

  • GENERELLT
  • PRODUKT
  • BETALNING

SwingBuddy är ett företag som grundades sommaren 2020 i Sverige. 

Vår strävan är att utveckla golfen och göra den bättre och mer lättillgänglig för alla som älskar sporten – både golftränare & golfspelare. 

SwingBuddy utvecklar digitala lösningar som har ett primärt syfte – att hjälpa golfspelare att utveckla sitt golfspel och stötta golftränare i sina verksamheter.

Maila oss på info@swingbuddy.se. 

Vi kommer därefter att höra av oss och boka upp ett möte med dig för att visa produkten i detalj. 

Du når oss enklast genom att maila info@swingbuddy.se

Det är oerhört viktigt att alla användare beter sig etiskt och moraliskt korrekt, samt givetvis följer SwingBuddys Allmänna Villkor. 

Om du märker att en användare agerar på ett sätt som inte uppfyller ovan, vänligen kontakta info@swingbuddy.se. Då kommer vi genomföra åtgärder. 

Den begränsade mängden data och information vi behöver lagra sker inom EU. Vi ställer höga krav på både säkerhet och juridik för att du ska känna dig trygg med oss. 

Vi rekommenderar att du börjar prenumerera på vårt nyhetsbrev. Där kommer vi att förmedla relevanta nyheter samt produktuppdateringar. Registreringsformulär finns på hemsidan och du kan alltid avsluta din prenumeration när du vill. 

Ja, vi är aktiva på Facebook och Instagram. 

Följ oss gärna genom att klicka på Facebook- eller Instagram-ikonerna längst ned i sidfoten på hemsidan. 

SwingBuddy finns att ladda ned på både App Store (iOS) och Google Play (Android). När du laddat ned appen är det bara att följa registreringsprocessen.  Därefter kan du börja använda SwingBuddy. 

SwingBuddy är en tjänst som hjälper dig att få professionell hjälp av golftränare, helt digitalt!

Du startar enkelt en kundförfrågan genom att klicka på (+)-tecknet i appen. Därefter följer du några snabba steg, filmar din golfsving och skickar sedan till den golftränare som du vill få hjälp av. När golftränaren är klar med analysen får du en notis och kan ta del av materialet direkt i din app. 

För att golftränarna ska kunna göra en så bra analys som möjligt behöver du filma din golfsving i två olika vinklar:

  • Din golfsving framifrån (face on)
  • Din golfsving från sidan (down the line)

I appen finns även en video som beskriver hur du bör filma din golfsving.  

Respektive film du spelar in får maximalt vara 30 sekunder lång. Desto kortare, desto bättre för golftränaren. 

Ett tips är att filma golfsvingen med din mobilkamera och sedan klipper du bort onödigt material innan du skickar vidare filmen till din önskade golftränare. 

Ja! I appen finns dina tidigare analyser som du fått av golftränarna. Det underlättar din träning och möjliggör att du kan följa din utveckling över tid. 

Du kan logga in med ditt användarnamn + ditt unika lösenord. 

Vi stödjer även inloggning med Face ID. Det är bekvämt och smidigt. Det enda du behöver göra är att tillåta Face ID som inloggningsmetod och det kommer tydliga instruktioner i din mobiltelefon för att göra detta. 

Det går även att logga in genom Apple, Google eller Facebook. 

Jajamen! Alla professionella golftränare som är anslutna och verifierade av SwingBuddy kan du få hjälp av. Många vill få hjälp av sin lokala golftränare på hemmaklubben, medan andra golfspelare vill få hjälp av andra golftränare på en helt annan geografisk plats. 

Akademin är en sektion i appen som innebär att anslutna och verifierade golftränare kan publicera lärorika instruktionsvideos. Dessa är ämnade för att ge inspiration och för att du ska kunna utveckla ditt golfspel ytterligare. Flera ämnen täcks – ex tekniktips, golfpsykologi, golfstrategier mm. 

Instruktionsvideos publiceras löpande så håll utkik. 

Ja, i appen finns en sektion där du kan favoritmarkera din(a) golftränare.

På sikt kommer även ytterligare funktioner att släppas för att du ska kunna kommunicera och socialisera med vänner. Vi kommer att hålla er uppdaterade angående detta. 🙂

På startsidan i appen finns en knapp som möjliggör för dig att återställa lösenord. 

Stöter du på problem? Tveka inte att kontakta oss på info@swingbuddy.se. 

Om du är inloggad i appen och går till din profil finns möjlighet att radera ditt konto. Det är givetvis ingenting vi hoppas på, men vi strävar alltid efter att göra det så enkelt som möjligt för dig. 

Du kan betala med betal- eller kreditkort via Stripe. 

Det är våra verifierade golftränare som bestämmer sitt eget pris. Besök gärna golftränarens profil i appen för att se priset. Självklart specificeras även priset vid checkout. 

Vi använder Stripe som betalleverantör. Stripe är en av världens största betalleverantörer som hanterar miljontals transaktioner dagligen. 

Det är väldigt tryggt och säkert att betala i SwingBuddy. Stripe, vår betalleverantör, är ett av världens största företag inom betallösningar som ställer högsta möjliga krav för att uppnå trygga & säkra köp bland konsumenter. 

Om en golftränare inte levererar tjänsten inom 8 dagar kommer du inte att bli debiterad för ditt köp. Det vanliga scenariot är att golftränare levererar tjänsten inom 24h. 

Ditt kvitto får du till din angivna emailadress. 

Momsen är för närvarande 25% vid köp av digitala svinganalyser. Vi ligger kontinuerligt på Skatteverket i hopp om att momsen ska sänkas till 6%. 

Vi har en pågående dialog med Skatteverket och inväntar besked ifall digitala svinganalyser är friskvårdsberättigande. Vi är positiva och håller tummarna. 

Vi har ytterligare betalmetoder (utöver betal- och kreditkort) under pågående utvärdering. Närmst tillhands ligger Swish, Apple Pay och Google Pay. Så fort Swish har det tekniska stöd som vi behöver kommer Swish att implementeras. 

Har du frågor om pris och betalning, eller om en pågående beställning. Tveka inte att kontakta oss på info@swingbuddy.se.

Vänligen besök våra Allmänna Villkor. Du finner våra Allmänna Villkor längst ned (i sidfoten) på vår hemsida.

Njut av varje sekund på golfbanan.

Skaffa appen nu!

SwingBuddy finns på både AppStore och Google Play. Klicka på ikonerna nedan, ladda ned appen, skapa din profil och därefter är det bara att köra igång.

NYHETER

Anmäl dig nedan för att ta del av relevanta nyheter och produktuppdateringar