OM OSS

SwingBuddy bygger broar

I enbart Sverige finns det ca 550 000 registrerade golfspelare och antalet utövare ökar stadigt. Det är inte så konstigt med tanke på vilka fantastiska värden sporten skapar. Det är socialt, hälsofrämjande och inte minst kul! Många av oss vill utvecklas och ta spelet till nya höjder. Därför startade vi SwingBuddy! Med verktyget skapas förutsättningar för alla involverade parter. Golfspelare erbjuds professionell hjälp och golftränare kan utveckla sina verksamheter, vilket i sin tur gynnar våra golfklubbar och Golf-Sverige i stort.

Vision

Att skapa tillgänglighet där samtliga golfspelare kan erbjudas professionell hjälp av golftränare runt om i landet.

Från idé till verklighet

Våren 2020 befann jag mig i en rejäl formsvacka. Vad jag än försökte mig på uteblev förbättringar och golfslagen spreds hej vilt. Till slut filmade jag min golfsving och skickade materialet via SMS till min vän, som är f.d. professionell spelare och golftränare. Några minuter senare fick jag svar med feedback på min golfsving och förslag på förbättringsåtgärder. Idén föddes i samma ögonblick som svaret levererades. Vi ställde oss frågan: “Varför finns det inget enkelt och modernt verktyg som golftränare kan använda sig av för att hjälpa golfspelare med sin svingteknik, helt digitalt förstås?” Under några månader skissades konceptet och under sommaren 2020 registrerades SwingBuddy AB. Det har varit en intensiv period och nu under sommaren 2021 är vi äntligen redo att lansera första versionen av appen SwingBuddy!

Fredrik & Tim

MEDARBETARE

Några i teamet

Vi är ett dedikerat team som ger allt för att leverera lösningar som möter era behov. Utöver våra olika kompetenser och erfarenheter i teamet har vi dock en sak gemensamt - Golf är vår passion och SwingBuddy ska bidra med värde för alla parter - Golfspelare, Golftränare & Golfklubbar.

Mr. David Chalman

Chairman and CEO

Fredrik De Craene

Grundare & VD

Tim Melén

Grundare & Partnerskapsansvarig

Mr. David Chalman

Chairman and CEO
SWINGBUDDY

Vi tar ansvar

SwingBuddys ambition är att utveckla golfen där varje initiativ bidrar till en bättre värld. Vi värnar om social inkludering, miljön och jämlikhet! Allt vi gör ska resultera i tydliga värden, både på individ- och samhällsnivå. 

Ta din golf till nya höjder!

Skaffa appen nu!

SwingBuddy finns på både AppStore och Google Play. Klicka på ikonerna nedan, ladda ned appen, skapa din profil och därefter är det bara att köra igång.

NYHETER

Anmäl dig nedan för att ta del av relevanta nyheter och produktuppdateringar