Äntligen är det dags!

Golfvänner ⛳

Efter drygt 1 års tid av förberedelser är det nu dags att lansera SwingBuddy på App Store & Google Play. Det har varit en intensiv period och vi ser verkligen fram emot att ta SwingBuddy in i nästa fas. 🏌️  Feedbacken som vi fått av er under resans gång, både golftränare och golfspelare, är ovärderlig och det hjälper oss att fortsätta vidareutveckla lösningen för att kunna tillgodose era behov. Vi är också tacksamma och glada för den positiva respons ni gett oss! Det har gjort oss motiverade och inspirerade till att fortsätta kämpa 🙂

Vår vision är att skapa tillgänglighet där alla golfspelare ska kunna få professionell feedback på sin svingteknik, alltid av professionella golftränare medlemmar i PGA. Att använda SwingBuddy ska bli en win-win för alla parter och det finns många fördelar med att hämta och börja använda appen. Här kommer några stycken:

Enkelheten
Det är enkelt att använda SwingBuddy, både för golfspelare och golftränare. Appens utseende och funktioner skiljer sig något åt beroende på vem du är, men allting hänger ihop i en enda lösning för att göra det så användarvänligt som möjligt.
Flexibiliteten
Golfspelare kan fråga efter hjälp varsomhelst & närsomhelst. Kanske när du är ute och lirar, på rangen eller rentav hemma i trädgården? Golftränare kan hjälpa sina kunder när det passar under dagen, t ex i studion eller på lunchen.
Samarbetet
Med SwingBuddy kommer samarbetet fördjupas och förbättras. Appen är ett kompletterande verktyg till de viktiga fysiska lektionerna och den gör det möjligt att köra regelbundna avstämningar för att säkerställa att utvecklingen går i rätt riktning.
Betalningen
Som golfspelare betalar du enkelt, tryggt och säkert via vår betalleverantör Stripe och som golftränare får du utbetalningar helt automatiskt. Vi har helt enkelt sett till att eliminera tidskrävande och jobbig administration.
Previous
Next

Om du inte redan gör det rekommenderar vi dig att följa oss på Instagram och Facebook där vi regelbundet publicerar nyheter. Längst ned på hemsidan finns ikoner som leder dig till våra sidor 🙂

Vi ser fram emot en spännande tid framöver och svinga lugnt på banan. 🏌️

Väl mött i appen! 📱

Phone with logo