Digital golflektion med ett proffs

Unik möjlighet att ta en digital golflektion av proffset Magnus Persson Atlevi!

Nu kan du få din golfsving analyserad digitalt av en legend inom sporten – Magnus Persson Atlevi! Många av er känner säkert redan till Magnus framgångsrika karriär, men för er som inte gör det, eller kanske behöver fräscha upp minnet en aning, kommer här en kort presentation av honom.

Magnus spelade som tonåring British Open hela 4 gånger och han har många imponerande resultat från bland annat Europatouren. Totalt sett har Magnus 600 stycken internationella tävlingar i bagaget och som lite intressant kuriosa har han genom åren spelat med 11 st världsettor. Som tur är för oss, vi glada amatörspelare, finns det numera möjlighet att få hjälp med tekniken av Magnus då han parallellt med sitt spel på Legends Tour (där han för övrigt också vunnit vid två tillfällen) även är PGA-instruktör. Att få professionell hjälp av Magnus är det många som drömmer om, så passa nu på och skicka din golfsving till honom via SwingBuddy-appen. 🙂

Hur gör du då för att få hjälp av Magnus? Jo, det är otroligt enkelt och du följer bara stegen nedan.  

(1) Skapa ditt konto
Ladda ned SwingBuddy kostnadsfritt på App Store eller Google Play genom att klicka på ikonerna längre ner. Sitter du vid en dator kan du använda QR-koden istället. Följ sedan instruktionerna och skapa ditt unika konto. Du kommer att få ett mail för att verifiera ditt konto, därefter är det bara att logga in i appen.
(2) Dags att få hjälp av Magnus
Väl inloggad i appen klickar du på ikonen med golfspelaren som svingar och sedan på plusset (+). Du får då två val, antingen kan du ladda upp dina svingar från mobilens bibliotek (rekommenderas) eller filmar du svingen direkt i appen. När detta gjorts fyller du i ett par detaljer – t.ex dina primära utmaningar, ditt hcp, din bollflykt, mm.
(3) Välj Magnus som din golftränare
Nu är det dags att välja Magnus som din digitala coach. Tips: besök gärna Magnus profil innan du skickar förfrågan. Då får du en kort tränarpresentation, samt info om hans pris och tiden det tar att få återkoppling. Givetvis kan du även markera Magnus som din favorittränare.
(4) Genomför ditt köp
Du betalar sedan tryggt och säkert via vår betalleverantör Stripe, en av världens största företag inom betalningslösningar. Vid ditt första köp behöver du ange ditt betal- eller kreditkortsnummer. Det behöver du endast göra en gång, dvs vid det första köptillfället! 🙂 Har du en värdekod, glöm inte att lösa in den i samband med köpet.
(5) Invänta din unika analys
Nu behöver du vänta ett tag till dess att Magnus är klar med din svinganalys. Du får den inom 48h, men det kan också gå betydligt snabbare. Du kommer att få en notis i samband med att analysen ankommer. Titta, njut och börja träna!
(6) Kolla på dina analyser och utvecklas
Nu kan du kolla på din unika analys om och om igen och börja att träna. Golfutveckling är ju trots allt ingen sprint utan ett marathon som kräver kontinuitet. Skicka gärna svingar kontinuerligt till Magnus och glöm inte att namnge titeln på ditt senaste köp.
Previous
Next

Inte nog med detta, om du dessutom fyller i ditt namn och e-post nedan kommer vi att återkomma med en värdekod på 100 kr på ditt första köp hos Magnus. Erbjudandet gäller fram till 30 juni 2022. 

Ladda ned SwingBuddy kostnadsfritt 

SwingBuddy på sociala medier

Vi vill också passa på att slå ett slag för våra kanaler i sociala medier. Följ oss gärna på Instagram och Facebook där vi regelbundet publicerar nyheter. 🙂 Du kan alltid nå oss på mailen info@swingbuddy.se om det skulle dyka upp några funderingar eller om du har några synpunkter.


Väl mött i appen!