Nyhet: GOLF Bootcamps

SwingBuddy lanserar GOLF Bootcamps! ⛳️

Nu finns möjligheten för dig att optimera din golfträning och ta ditt spel till nästa nivå. SwingBuddy kommer snart att lansera ett nytt koncept med utvalda tränare, något som vi kallar för: GOLF Bootcamps.

Det är PGA-tränaren själv som bestämmer temat för Bootcampen och de kommer att löpa över allt från 3-12 veckor. Teman kan exempelvis vara: Bemästra din wedgeÖka din slaglängd, Sänk fler puttar eller varför inte Förbättra din styrka & rörlighet.

Vad innebär konceptet?

Våra GOLF Bootcamps innebär att du som golfare, under en tidsbestämd period, ska kunna utvecklas på ett smart, effektivt och kul sätt tillsammans med din PGA-tränare. Du kommer att få individanpassade och avancerade videoanalyser, med tillhörande skräddarsydda övningar, av din golftränare. Du får även tillgång till en unik digital akademi med din tränare i appen där videos publiceras löpande under kursens gång. Det är alltifrån relevant information om kursen, värdefulla övningar, tips & trix, och så vidare. Kanske det bästa av allt – du har med din tränare i chatten genom hela perioden för följdfrågor och uppföljning på din individuella utveckling. 👊

Hur gör jag för att komma igång?

(1) Skapa ditt konto
Ladda ned SwingBuddy kostnadsfritt på App Store eller Google Play genom att klicka på ikonerna längre ner. Sitter du vid en dator kan du använda QR-koden istället. Följ sedan instruktionerna och skapa ditt unika konto. Du kommer att få ett mail för att verifiera ditt konto, därefter är det bara att logga in i appen.
(2) Klicka på bokikonen
Väl inloggad i appen klickar du på ikonen som efterliknar en bok. Där finns samtliga aktuella bootcamps. Genom att klicka på (?) upp till höger för ett specifikt block får du ytterligare information om bootcampen. Även priset specificeras tydligt.
(3) Välj bootcamp och betala
Klicka på den bootcamp som du önskar att medverka i och genomför din betalning. Betalningen sker tryggt & säkert via ditt Apple- eller Google-konto. Du får givetvis ett kvitto på ditt köp.
(4) Innehållet blir tillgängligt
När du väl genomfört din betalning blir innehållet för bootcampen tillgängligt. Hur innehållet och upplägget ser ut beror på tränarens pedagogik och bootcampets tema. Här kommer videos och instruktioner att publiceras löpande, så det är viktigt att regelbundet kika in i appen.
(5) Gör enligt tränarens instruktioner
Nu ska du följa tränarens instruktioner, vilket blir otroligt viktigt för att du ska maximera din utveckling. När bootcampet avslutats kan du fortsätta att träna digitalt med din golftränare i appen, samt följa upp alla tidigare lektioner.
(6) SwingBuddy finns alltid till hands
SwingBuddy finns också alltid till hands för att stötta dig och svara på eventuella frågor. Vi nås på info@swingbuddy.se och kommer göra allt vi kan för att du ska bli så nöjd som möjligt - både med plattformen och relationen till din golftränare.
Previous
Next

Vill du veta mer och hålla dig uppdaterad? 😊

Fyll gärna i formuläret nedan för att få ta del av ytterligare information kring kommande bootcamps och vad de faktiskt innebär i detalj. Varje bootcamp kommer, enligt tränarens önskemål, att ha ett begränsat antal platser och detta kommer att specificeras via både mejl samt i appen. 

Ladda ned SwingBuddy kostnadsfritt