Lär känna en av våra användare Anton!

Golfvänner ⛳

Nu är SwingBuddy i full gång och vi är glada för att antalet användare ökar stadigt och för att ni golfare uppskattar svinganalyserna. Självklart är vi bara i början på resan och det kommer att hända mycket framåt! För oss är det därför viktigt att vara så nära användarna som möjligt och genom detta få en förståelse för hur vi ska kunna utveckla appen i rätt riktning. Vi gjorde en snabbintervju med en av våra användare (Anton som svingar på den fantastiska bilden ovan 🙂 ) och vi vill såklart gärna dela med oss av Antons tankar. 

Beskriv dig själv lite kort 🏌️
"Golftokig 32-åring som under senare år kommit igång med både träning & spel igen. Mina kännetecken på banan är att jag är relativt långtslående med en go, likväl okontrollerad, fade 😉 Min favoritbana är Rya GK i Skåne, den ligger otroligt vackert vid Öresund, är varierande och håller hög kvalitet."
Varför började du använda appen?
"Jag har letat efter ett verktyg som kan utveckla min golf på ett tidseffektivt & ekonomiskt fördelaktigt sätt. Den feedback och information jag hittills fått är professionell och värdefull, och eftersom priset är betydligt lägre än fysiska lektioner kan jag uppnå en kontinuitet i min träning."
Vad gillar du med appen?
"SwingBuddy är enkel att använda, konkret och jag får tillbaka analyserna snabbt. Jag uppskattar flexibiliteten, det passar min nuvarande livssituation. Jag kan skicka in min golfsving till tränaren från trädgården och hittills har jag inte behövt vänta mer än 24h innan analyserna kommit tillbaka."
Vad saknar du i appen?
"Jag hade tyckt om att kunna registrera övergripande statistik i min profil (t.ex. genom en träningslogg) och tack vare detta kunna följa min utveckling ytterligare. Min statistik vill jag kunna dela med tränaren för att få ytterligare en nivå av djup i analyserna."
Previous
Next

Gör som Anton, ladda ned appen och testa att ta din första svinganalys! SwingBuddy finns att hämta kostnadsfritt på både App Store och Google Play. 

Vi vill också passa på att slå ett slag för våra kanaler i sociala medier. Följ oss gärna på Instagram och Facebook där vi regelbundet publicerar nyheter. Längst ned på hemsidan finns ikoner som leder dig till våra sidor. 🙂

Du kan alltid nå oss på mailen info@swingbuddy.se om det skulle dyka upp några funderingar eller om du har några synpunkter.🏌️

Väl mött i appen! 📱